Η Εταιρία μας δεν είναι απλά άλλος ένας οικοδομικός κατασκευαστής. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν όταν κάποιος αποφασίζει να κτίσει. Οι παράμετροι είναι πολλοί και δύσκολοι.

 

Η πληθώρα των τεχνικών συνεργίων, ο συντονισμός και η επιβλεψή τους, η υλοποίηση των σχεδίων, η δημιουργία των σχεδίων, η επιλογή υλικών, η ερευνα αγοράς τους, η έκδοση οικοδομικής άδειας και η διευθέτηση γραφειοκρατικών παραμέτρων μαζί με τόσους άλλους αστάθμητους παράγοντες, κάνουν την όλη προσπάθεια εξαιρετικά χρονοβόρα, ακριβή και αμφιβόλου επιτυχίας για όσους επιλέ-ξουν να αρχίσουν και να φέρουν σε περαίωση μια οικοδομή μόνοι τους και το αποτέλεσμα είναι συχνά αποκαρδιωτικό.

Η Εταιρία μας έχει καταφέρει να εξαλείψει το ρίσκο, τον χαμένο χρόνο, τα λάθη, τις παραλήψεις, τα περιττά και άσκοπα έξοδα. Με το επαγγελματικό συντονισμό που μας διακρίνει, την πολυετή πείρα μας, και την μοναδική συνεργασία μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καταφέρνουμε να κάνουμε τον πελάτη να μην έχει καμμιά δυσάρεστη έκπληξη σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Σημαντική είναι η πείρα μας στη χρηματοδότηση των κατασκευών μας. Μπορούμε να συμβουλέψουμε και να καθοδηγήσουμε τον πελάτη μας έτσι ώστε να υπάρξει έκδοση δανείου με μοναδική ταχύτητα εκταμίευσης απ' όλους τούς φορείς.

Δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε τη υλοποίηση του ονείρου σας. Eπισκευτείτε την εκθεσή μας και θα ενημερωθήτε λεπτομερώς για το πώς θα μπορέσουμε μαζί να κάνουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν, πραγματικότητα !!!